Meest gestelde vragen

Waarom hebben jullie mijn persoonlijke gegevens nodig. >> Deze hebben wij nodig om te controleren of je ouder dan 18 jaar bent en om je goed uit te kunnen betalen.

Wanneer worden mijn verdiensten uitbetaald. >> De door jou opgebouwde verdiensten worden wekelijks of maandelijks uitbetaald. ( Deze keuze maak je in het begin en kan niet meer worden omgedraaid ) Wekelijkse betaling is elke Woensdag en de Maandelijkse uitbetaling is in de eerste week van de nieuwe maand.

Zit er een minium aan wat je moet verdienen. >> Wij hanteren geen minium maar bij zeer lage bedragen ( Onder de 5 euro ) schuiven wij de betaling op.

Hoe moet ik de profielen promoten. >> Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt zelf mensen benaderen. U kunt een oproepje plaatsen. U kunt de gehele Web-Site promoten.

>> Hoe maak ik een goed profiel.

1. Zoek een leuke foto. Dit kunt u het beste doen op buitenlandse web-sites en niet op Nederlands of Belgiese ( Zeker al helemaal niet op social media acconts, hier staat een dikke boete op , gebruik deze dus niet ) Neem een foto die nartuurlijk is. Dus niet te mooi om waar te zijn. Ook dit heeft een negatief effect.

2. Verzin bij de foto die u heeft gevonden een leuke pakkende tekst waar mannen op kunnen reageren. Hoe het netjes en normaal. De klant moet immers niet denken dat u fictief bent.

3. Als u dit klaar heeft dan kunt u het profiel met foto op allerlei verschillende GRATIS advertentie-sites plaatsen. U kunt deze opzoeken in google. Er zijn er genoeg.